Followers

Friday, July 17, 2009

Taq dari KakYong

Tag dari Kak Yong
ditag pada bulan July 11 2009

tag ni originated daripada MamaD... ;)





1. Nak tau sangat nama singkatan korang,umo dan dok mana....???agak banyak gak la nama singkatan, dengan family n jiran panggil angah dan eda, dengan kawan2 panggil mona. Umo tahun ni 27 tahun 7 bulan dan sok kat umah sewa kat gombak


2.Tiap2 hari ke korang bukak Blog nih???..biasa kol berapa??lama tak?

yer, hari2 coz kat ofis on internet jer... kat umah jarang-jarang heheh
lama???? depend pada keadaan..jugak kadang2 curi2 tgk jer blog.. yer la depend kat keje gak la banyak ker tak...dan kerajinan ku. hehhe kalo sabtu ahad malam jer bukak blog. coz siang mesati kuar jalan. heheh



3.Bila dah on kat Blog...apa yg korang buat ek???

bila buka blog jengah dashboard tgk blog latest update. so jenguk member2 yang update, lepas tu baru tgk blog sendiri. rasa kalo tak puas hati tambah2 la benda2 kat blog dan gambar. bila ader masa banyak la, kalo tak mmg just blogwalking jer.


4.Penah tak sedang asik melayan intenet ni...korang telah abaikan sesuatu....?he2

kalo kat ofis tu memang selalu la mengbaikan kerja2, berdosa betul rasanyer(nasib baik bos bukan follower) kadang2 layan punya layan tiba2 bos intercom tanya kerja dah siap tak mana tak mengelabah buat. nasib baik nak alter sikit jer. heheheh sory bos..http://www.emocutez.com

5. Macamana cara korang masak maggie ek???

Sama la kak yong mamaairell pun tak makan maggie tapi bila my hubby nak makan kita disuruh masak nyer. tapi saya dah tahu dah pasal cara masak maggie yang betul tu kita kena buang air rebusan tu dulu. dan selepas itu telah ku wawarkan kepada semua org.


6. hubby korang tau tak korang ada blog ni....penah tak hubby korang baca blog korang????

My hubby tahu pasal blog ni, dia kalo tgk saya bukak laptop mesti kata " nak berblog la tu..." hehehe. tahu jer.Dia hanya akan baca bila saya suruh baca certain2 post jer... yang lain tu mcm kaka yong la tak amik port.





seterusnya tag ini nak dipaskan kepada :

semua foolower Mama Airell


kalo dah pernah buat, silalah beritahu linknyer & x perlu nak buat lagi..
yang dah siap buat, silalah inform yer.. http://www.emocutez.com


2 comments:

bangibookseller said...

Sila kunjungi http://bangibookseller.blogspot.com untuk mendapatkan buku2 bacaan dlm B. Inggeris untuk sendiri atau anak2... Childrens books, Harry Potter, John Grisham, Stephen King, Meg Cabot's Princess Diaries, Sidney Sheldon dsbnya... Semua harga negotiable T. Kasih...

kakyong said...

mama airell
mekasih lah sbb dah siapkan tugasan ni... hehehehh...

sori yer sebab lambat kakyong dtg jenagh sini...

jemput ke blog amik award yer...
follow link yer
http://kakyong72.blogspot.com/2009/07/kakyongs-shoppe-menang-lagi-yayyy.html