Followers

Wednesday, June 3, 2009

My Mom Betday

Semalam 2/6 betday mak. First kitaorang suggest nak makan kat satay Haji SAmuri kat Taman MElati tu. Sampai jer punyer la ramai orang. kitaoragn tunggu pun still tak dapat seat. since kitaorang ader 10 orang, kitaorg decide cari tempat lain. lagi pun takder la airell mengamuk nnt kan. kitaorang pegi kat selayang nak minum gelas besar tapi tutup pulak so tukar rancangan lagi, kitaorang pegi kedai berdekatan makan nasi la. nasib baik la lauk nyer semua sedap, and kitaorang still order sate yerla tak dapat makan kat haji samuri makan kat sini pun boleh la. Sambil tunggu makanan sampai kitaorang bagi hadiah kat mak. sorang2 bagi. semalam mak dapat Kain ela, kasut, purse, body shop lotion and abah bagi mak listick la( surprise la tu). yang penting kitaorang semua happy. This month June mak ngan Niza (my youngest sister) next month Ana n My Hubby la. So this month and next month banyak makan la and kuar duit :( GAmbar tak sempat upload la.

1 comment:

kakyong said...

salam ziarah,

terima kasih sbb tinggalkan message di kotak sembang. Ari tu masa u add jd kwan ibu @ followers, kakyong tak jumpa link.. ade kakyong war-warkan dlm entri ni
http://kakyong72.blogspot.com/2009/06/notis-untuk-kawan-kawan-ibu.html

btw, ur link kakyong dah masukkan di kakyong's bloggerlist
http://kakyong72-bloggerlist.blogspot.com/