Followers

Wednesday, May 27, 2009

Diapers

Hari ni aku tgk ni link ni lps tu nak try la rasanyer... kalo diapers ni blh menjimatkan kos akan datang. walaupun harga nyer boleh tahan gak la.... tapi if sebagai investment dia boleh mendatang kan keuntungan kat kita tak salah kan. aku nak tanya laa sesapa yang pernah pakai diaper AIO ni. Baby mcm mana? Aku ni suka juga tgk warna-warna diia cantik kan lepas tu siap ader yg animal design and very colourful. any suggestion...

1 comment:

Mama_Aqish said...

hye...salam kenalan...sudi2lah menjenguk ke blog saya ye...saya dah jadi follower awak...