Followers

Saturday, April 7, 2012

Keberkesanan Lecithin....

Jika customer datang ke rumah...memang senang nak tunjuk demo Lecithin dan bagaimana ianya berfungsi. Namun untuk tidak menghampakan mereka yang tidak dapat datang ke rumah...inilah gambar yang  snap untuk tatapan semua.


Demo ini adalah hasil kerja dan kegigihan k ann dari anakkuwiraku.com. Jom ikuti bersama.Mula-mula,  tuangkan minyak ke dalam gelas yang berisi air. Seperti yang kita sedia maklum bahawa minyak mempunyai ketumpatan yang lebih rendah dan ia sama sekali tidak akan larut di dalam air.
  cuba kacaukan minyak tersebut dengan air namun hasilnya molekul minyak akan tetap bersatu semula.
Kemudian, ibu pecahkan 2 biji Lecithin di dalam gelas tersebut.Setelah dikacau, inilah hasilnya.Molekul minyak kelihatan terurai.


Apabila keadaan ini berlaku, minyak atau lemak di dalam tubuh lebih mudah disingkirkan. Ini baru dengan 2 biji Lecithin.

Lecitihin sangat membantu dalam program pengurangan berat badan kerana sifatnya yang boleh memecahkan lemak. Namun kita perlu pastikan kita mengambil fiber dalam diet menu harian agar proses pembuangan lebih lancar.

Lecithin selamat diambil oleh ibu yang sedang menyusukan anak dan mereka yang khuatir dengan masalah kolestrol.

Jika anda adalah antara golongan yang prihatin dengan kesihatan anda..buatlah pesanan sekarang!Harga satu botol Lecithin hanya RM** utk 120 biji.  Hubungi saya untuk harga istimewa.

No comments: