Followers

Thursday, April 26, 2012

~~3 TERAS RAHSIA BUAT STOK EBM~~

 600 oz dalam masa sebulan...

Walaupun baby lahir pra-matang, tetapi Nur sangat tabah mengharunginya... Apakah rahsia Adik Nur? Nur telah mula mengambil Shaklee seawal dari pregnant lagi... seorang yang sangat konsisten dalam mengikuti jadual pemakanan yang diberikan… TIPS EXCLUSIVE di print dan ditampal... Mari kita lihat apa lagi usaha Nur, yang belum anda lakukan untuk dapatkan hasil 600 Oz dalam sebulan:

 


Thanks Nur Suzana atas perkongsian yang sangat inpirasi... Semoga semua ibu-ibu yang sedang berjuang dalam perjalanan penyusuan juga mampu mengikut jejak langkah beliau...


3 TERAS UTAMA..

  • Kekerapan melakukan pengosongan susu, lebih banyak signal demand di hasilkan..lebih banyak susu akan diproduce. INI WAJIB DIPATUHI.
  • Pemakanan Seimbang ambil mengikut piramid makanan dan memenuhi keperluan seorang ibu yang breastfeed. AIR – Perlu minum banyak, tiada alasan dalam pantang tidak boleh minum banyak air! Pengambilan Suplemen SHAKLEE, membantu memperbaiki kesihatan ibu dari dalam. Tubuh yang sihat, pasti membantu melancarkan penghasilan susu.
  • Doa, Doa dan Doa… Pintu Rezeki dipegang Allah SWT.. dan jangan lupa ISTIQAMAH..
Anda ibu menyusu? Sedang bersedih kerana hasil perahan susu anda KURANG? Telah cuba telan segala jenis MILK BOOSTER? Anda ingin mencuba vitamin Shaklee & mendapat harga istimewa dari Alin? Boleh email di monaaida@yahoo.com atau sms di 012-3349752. Konsultasi percuma. Untuk senarai set penyusuan boleh rujuk SINI.

No comments: